SPA терапиите са най-добрият начин да забравите своите грижи и да почувствате физическо благосъстояние. Благодарение на нашите висококачестени продукти, които са на базата на чисти, натурални съставки, Вие ще повишите енергията и виталността на тялото си.

SPA лечението не се ограничава само със сауна, парна баня или терапии на базата на вода. Многобройни и разнообразни са процедурите и терапиите, които влизат в категорията SPA. Те датират както от най-дълбока древност, така и от развитието на съвременното SPA лечение.

SPA процедурите са създадени така, че да Ви накарат да се пренесете в свят на насладата и комфорта.

 
ЗА ТЯЛО

Ароматерапия
тя е била използвана за лечение и освобождаване на тялото и душата в продължение на 5000 г. По време на тази терапия се използват етерични масла с цел да се отпусне или да се енергизира и тонизира организма. Тъй, като кожата абсорбира в дълбочина тези дарове на природата, имунната система се подсилва и възстановява. Благоприятните ефекти от ароматерапията продължават до 72 часа. Насладете се на тази прекрасна терапия за да възстановите баланса и вашия ум, дух и тяло!

продължителност: 60 мин.

Медотерапия
Естествен, обгрижващ кожата ритуал, който се прави с натурален, чист мед. Това е мега-протеинова процедура за подхранване на кожата и за изхвърляне на токсините. Има загряващо действие и анти-стресов ефект. Почувствайте кожата си, като на бебе!

продължителност: 50 мин.

Aроматерапия против стрес
Tерапията започва с 30 мин. престой в инфрачервена кабина, след което има омекотяваща грижа с ексфолиант от захарна тръстика и екстракт от киви, последвана от релаксиращ месаж с етерични масла. Ще усетите мигновенно чувство на спокойствие и релакс!

продължителност: 90 мин.

Релаксиращ масаж със свещ
Ново уникално преживяване, което премахва стреса. Затоплено масло с невероятен мирис на етерични масла се плъзга по вашата кожа, потапяйки ви в пълен релакс.

продължителност: 60 мин.