SPA терапиите са най-добрият начин да забравите своите грижи и да почувствате физическо благосъстояние. Благодарение на нашите висококачестени продукти, които са на базата на чисти, натурални съставки Вие ще повишите енергията и виталността на тялото си.

SPA лечението не се ограничава само със сауна, парна баня или терапии на базата на вода. Многобройни и разнообразни са процедурите и терапиите, които влизат в категорията SPA.
Те датират както от най-дълбока древност, така и от развитието на съвременното SPA лечение.

SPA процедурите са създадени така, че да Ви накарат да се пренесете в свят на насладата и комфорта.

SPA-процедури:


Парна баня
парната баня представлява стая, в която под налягане се изпуска гореща пара. Тя ще накара да почувствате тялото си свежо и чисто. Известна е като турска хамам баня.

Хидро-масаж
процедурата с хидромасаж включва използване на масажиращото действие на водните струи, като въздух и вода се смесват по уникален начин. Той отпуска и релаксира, а освен това подобрява кръвообръщението.

Перлена вана
тя е пълна с минерална вода и в нея се извършва подводен микромасаж на тялото от въздушни мехурчета – перли, като се добавят продукти като морски соли, билки и аромати. Действа релаксиращо или ободряващо.

Аюрведа
най-древната лечебна система в света и е наука за живота. Аюрведа процедурите включват терапии с билки и масла, скъпоценни камъни, а посредством йога, упражнения с дишането и медитация целта е постигане на промяна в начина на живот.

Д’арсонвал
процедура, при която се извършва почистване на лицето, подобрява се обмяната на веществата и се засилва поглъщането на кислород. Тя има антисептично и успокояващо действие върху третираната кожа.

Озонотерапия
лечение, при което се използва озоно-кислородна смес със силно лечебно въздействие, благодарение на силните окислителни свойства на озона. То оказва антибактериално и имуностимулиращо действие.

Таласотерапия
този тип спа терапия използва благотворното въздействие на морето и неговите дарове – морска вода, водорасли и соли. Тази процедура е древна и има китайски произход. Тя има възстановяващ, тонизиращ и общоукрепващ ефект върху организма.

Калолечение
процедурата с лечебна кал е позната от древността и се извършва на базата на покриване на тялото със специална кал, от която кожата Ви ще се освежи и придобие здрав и млад вид.

Душ Виши
процедурата с душ Виши обикновено е част от цялостна терапия. Тя се осъществява като тялото Ви се облива с вода под налягане, а едновременно с това Ви масажира специалист.

Масаж с вулканични камъни
това е специална процедура, при която се използват загрети черни вулканични камъни, които се поставят върху енергийните точки на гръбначния стълб. Тялото се отпуска, а кръвообръщението се регулира.

Аромотерапия
процедурите на базата на аромотерапия включват лечебната сила на ароматите – етеричните масла, билките и подправките, като източник на разнообразни възприятия. Аромотерапията възвръща и подобрява умственото и физическото здарве, както и постигане на душевна хармония.