Радиочестотен лифтинг Indiba Deep Beauty (Индиба) София от Grazia SPA


Салон за красота Grazia SPA с удоволствие представя за своите клиенти една от най-новите ни услуги – радиочестотоен лифтинг Indiba Deep Beauty (Индиба) за гр. София.

Процедурите се изпълняват с най-ново поколение радиочестотни апарати, които подмладяват и силно стимулират клетките в зоните на третиране. Лифтингът Идиба Deep Beauty, който предлагаме за гр. София се цени високо, защото използва изключително специфичната радиочестота 448 kHz. Чрез този вид радиочестотен лифтинг се предизвикват топлинни и т. нар. субтермични процеси в клетките.

В следствие на лифтингът радиочестотен Индиба Deep Beauty София се постига сериозна стимулация на клетките, засилва се техния метаболизъм, увеличава се притока на кръв чрез разширяване на кръвоносни съдове, стимулира се дренажа на клетката, разграждат се мастните натрупвания, клетката се детоксикира и силно се стимулира дренажа на токсини, както и не на последно място се стимулира силно производството на колаген.

Процедурите по радиочестотен лифтинг Indiba в София, представени от Grazia SPA, са изключително ефективни и с видими резултати още след първата процедура. Индиба са приятни и отпускащи, безопасни и изключително щадящи дори за най-деликатните зони на тялото.

За компанията Индиба, представена от Салон за красота Grazia SPA
INDIBA® е иновативна испанска компания със седалище в Барселона. Фирмата е с над 35 годишен богат опит в разработването и произвеждането на качествени и ефективни апаратни технологии за радиочестотна терапия. Апаратите на Индиба се използват в множество различни направления, касаещи здравето и красотата – те се прилагат при физиотерапия, в спортната медицина за професионални атлети, естетична и козметична практика, също така и при ветеринарната медицина.

Какво представлява INDIBA Deep Beauty?
INDIBA Deep Beauty е единствена по рода си иновативна технология за радиочестотен лифтинг, която работи ефективно за постигане на външна красота, в съчатание с усещането за здраве, релакс и красота отвътре. Чрез Indiba Deep Beauty подобрявате цялостното състояние на вашия организъм.

Indiba Deep Beauty се появява в резултат на множество проучвания и научни разработки. Тя представлява патентована електро-регенеративна технология с Proionic ефект. В основата на тази технология стои високочестотен електрически ток с радиочестота от 448 kHz.

Специалистите от компанията Индиба се позовават на научни доказателства относно избора на точно тази честота. Според тях при 448 kHz се постигат изключителни ефекти, без да се повишава прекомерно температурата в третираните тъкани, като същевременно клетките биват подпомагани да възстановят естествената си функция.

Принцип на действие на радиочестотен лифтинг Indiba (Индиба) Deep Beauty в София, представен от Салон за красота Grazia SPA.
Благодарение на двата си специални електрода (резистивен и капацитивен) с различно действие, апаратът на Индиба отвежда електрическия ток, задържа енергията и проявява електромагнитен ефект върху тъканите на третираното място.

Именно това загряване на тъканите силно ускорява метаболизма на клетките, а това на свой ред значително повишава разходът на енергия. Чрез тези процеси се увеличава кръвния поток към третираната зона, което доставя по-голямо количество хранителни вещества и кислород в тази област.

В същото време се повишава значително и отвеждането на вредните токсини от организма. Допълнително при лекото загряването на тъканите в дълбочина се активират естествени механизми за синтезиране на еластин и колаген – това са изключително важни протеини, които отговарят за съхраняване на младостта на кожата и нейната еластичност.

При какви проблеми се прилага високо ефективният радиочестотен лифтинг Indiba Deep Beauty (Индиба) в София?

Един от водещите проблеми, с които ефективно се бори лифтинг Индиба в София е състаряването на кожата.

Изключителна ефективност показват процедурите при отпускането на овала на лицето.

При загуба на еластичност на кожата също се наблюдава значително подобрение.

Радиочестотният лифтинг на Индиба, представен от салон за красота Grazia SPA е изключително ефикасен при мимически линии и бръчки в различни части на лицето.

Страхотен резултат има при отпуснати клепачи, така наречената двойна брадичка, агресивно акне, леко акне при тинейджъри и подрастващи, терапията погама изключително при розацея, която е доста популярна при хора с по-светла кожа.

Използвайте терапиите на лифтингът радиочестотен при различни мастни натрупвания, целулит, стрии по различни части от тялото, при застой на лимфата, отоци, хематоми и др.

Отлични резултати се наблюдават от Индиба Deep Beauty лифтинг в София при остеоартрит, следоперативно възстановяване и др.

Иновативната технология за радиочестотен лифтинг Индиба Deep Beauty, представена от Салон за красота Grazia SPA има изключително благоприятно действие за освобождаване от стреса, при загуба на жизнена енергия от интензивен и напрегнат начин на живот, при натрупани токсини в организма, за облекчаване на симптомите при менопауза, при косопад или при нужда от подобряване качеството на живот и визията след травми.

Какви са основните предимства на процедурите за радиочестотен лифтинг Индиба Deep Beauty пред други подобни процедури или апарати?

Едно от основните предимства е безспортно това, че видимите резултати се постигат още след първата процедура.

Индиба Deep Beauty е със значително по-малко противопоказания в сравнение с др. апарати на пазара.

Може да се насладите на радиочестотният лифтинг дори при наличие на метални импланти.

Процедурите представени от новия апарат в София са без твърде много загряване на тъканите, което прави лифтингът приятна и отпускаща процедура.

При Индиба няма период на възстановяване.

Процедурите не водят до състаряване на тъканите.

Едно от предимствата на Индиба радиочестотен лифтинг в София, представен от Grazia SPA е, че това е технология, която абсолютно доказано активира стволови клетки.

Процедурите са безопасни и изключително приятни.

Кога не се препоръчва да използвате радиочестотният лифтинг Индиба, представен от Grazia SPA в София?

Не се препоръчват процедури ако сте бременна.
Ако страдате от тромбофлебит
Ако имате пейсмейкър.
В случай на открити рани по тялото или мястото на третиране.
При хора с вродена или придобита нечувствителност към болка.

Ние от Grazia SPA с удоволствие представяме тази страхотна технология за радиочестотен лифтинг в гр. София Indiba Deep Beauty с най-новата за компанията машина. Тя е доказано ефективна и предлага една релаксираща терапия с видим ефект още след първата процедура.

Вижте нашите предложения за цени на процедури Indiba deep beauty