ДЕТОКСИКИРАЩА ПРОГРАМА – WEYERGANS DERMIO FACIAL

По природа ние сме заредени с позитивни електрони. Дишаме, за да си набавим чрез кислород необходимите негативно заредени електрони. По този начин е възможен живота и обмяната на веществата. С напредване на годините белите дробове могат да доставят все по-малко от необходимия за нашето тяло кислород. Причината е в естествения процес на стареене и дегенерация на тялото. При разпределение на кислорода нашия организъм предпочита да зареди с енергия жизненоважните органи: сърце, далак, черен дроб и т.н. При това разпределение често за кожата не остава достатъчно от необходимото й количество кислород.

DERMIO – FACIAL

Абсолютно ново и патентовано откритие, основано на научни открития в съвременната квантова физика.  Целта: моментално видимо подмладяване на кожата и подобряване на умствените способности.

Една процедура трае само 30 мин. Предозиране не е възможно. Няма никакви противопоказания. Няма възрастови ограничения.

Резултатът се вижда и чувства често още след първата процедура.

Първата процедура може да се направи в рамките на една обикновена терапия на лице (по време на маската).
Като отделна подмладяваща терапия e необходима серия от 10 процедури в рамките на един регенеративен цикъл на кожата от 28 дни.

Детоксикираща процедура Weyergans Dermio Facial

Стимулира клетъчното обновяване и производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина.

Минимизира видимостта на фините линии и бръчици.

Прилага се при :

Често боледуване

Загуба на концентрация

Липса на сън, отпадналост, хронична умора

Алергии, чувствителна кожа

Невродермит, розацея, акне

Уморена и отпусната кожа, загуба на еластичност

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТЕРАПИЯТА?

Терапията се извършва посредством апарат, който произвежда силно концентриран с отрицателни йони въздух. Апаратът се поставя в самостоятелно помещение, където лежиш и релаксираш със специална прозрачна каска, поставена върху лицето ти. В продължение на 30 минути, дишаш от наситения с отрицателни йони въздух.

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ НА ОТРИЦАТЕЛНИТЕ ЙОНИ ЗА ЧОВЕШКИЯ ОРГАНИЗЪМ?

Дават енергия на цялото тяло ; повишават концентрацията ; подобряват умствената способност; ускоряват клетъчната регенерация; укрепват клетъчните връзки; съживяват обмяната на веществата; подпомат изсхвърлянето на застояли секрети в организма.

КОЛКО ЧЕСТО СЕ ПРАВЯТ ДЕТОКСИКИРАЩИ ПРОЦЕДУРИ С ТОЗИ АПАРАТ?

За пълноценно еднократно детоксикиране е необходим курс от 10 процедури за период от 4 седмици. Или 3 процедури през първите 2 седмици и 2 процедури през вторите 2 седмици.