Избавете се от целулита с Липо • Дермо • Скулптуриране
Слаба фигура, стегнато тяло, тонизирана кожа… това е мечтата на всяка жена!

Еднакво трудно е да се избавите от целулита, без значение дали сте слаба и загръглена.

С модерната технология TechniSPA®, това е напълно възможно!

Тази водеща терапия премахва целулитните натрупвания, тонизира кожата и извайва силуета на тялото.

 

Уникална комбинация от три техники за отслабване – само в едно движение
След дългогодишни научни проучвания на различни методи за отслабване, Guinot създаде изключително ефективния TechniSPA®.

Иновативният „скулптуриращ“ уред осъществява три действия едновременно, което го прави изключително ефикасен при третиране на целулит.

Апаратът пресъздава масажните движения на терапевта и моделира тялото по възможно най-приятен начин.

Всяка функция се контролира и адаптира според третираната зона от тялото и Вашата чувствителност. Резултатите са видими още след първата процедура: „портокаловата кожа“ намалява, кожата е гладка и стегната, тялото е тонизирано, а усещането за „тежки“ и уморени крака изчезва.

 

Стягаща терапия с TechniSPA® на Guinot
Със Sérum Fermeté, лифтинг и стягащ серум с Нутелин и Витамин C, стимулиращ производството на колаген, предпазва поддържащите гънки, стяга и изглажда тъканите.

продължителност: 60 мин.

Отслабваща терапия с TechniSPA® на Guinot
Със Sérum Minceur, серум за отслабване с екстракт от див кестен и червено грозде, ограничаващ натрупването на мазнини и стимулиращ тяхното елиминиране. Активира микроциркулацията, подобрява дренажа и предотвратява задържането на вода.

продължителност: 60 мин.

Терапия „уморени крака“ с TechniSPA® на Guinot
Релаксиране на крака за усещане за комфорт и лекота. Използва се серум Jambes Legeres с екстракти от червено грозде и Ескулозид (от ходилата до бедрата), със специфични движения на накрайника за масаж. След половин час, усещате краката си изключително леки и може да забележите значително намаляване на отока около бедрата, прасците и глезените.

продължителност: 45 мин.

Антицелулитна терапия с отслабващ ефект на Guinot + бонус инфрачервена кабина
Отслабваща грижа с троен ефект, комбинираща ексфолиация с екстракт от папая, антицелулитен масаж с етерични масла и уникална сауна-маска против задържане на вода, съдържаща детоксикиращите свойства на глината. Силуетът е видимо по-фин и Вие се усещате мигновенно по-леки.

продължителност: 90 мин.