Избавете се от целулита с Липо • Дермо • Скулптуриране
Слаба фигура, стегнато тяло, тонизирана кожа… това е мечтата на всяка жена! Еднакво трудно е да се избавите от целулита, без значение дали сте слаба и загръглена. С модерната технология TechniSPA®, това е напълно възможно! Тази водеща терапия премахва целулитните натрупвания, тонизира кожата и извайва силуета на тялото.

Уникална комбинация от три техники за отслабване – само в едно движение
След дългогодишни научни проучвания на различни методи за отслабване, Guinot създаде изключително ефективния TechniSPA®. Иновативният „скулптуриращ“ уред осъществява три действия едновременно, което го прави изключително ефикасен при третиране на целулит. Апаратът пресъздава масажните движения на терапевта и моделира тялото по възможно най-приятен начин. Всяка функция се контролира и адаптира според третираната зона от тялото и Вашата чувствителност. Резултатите са видими още след първата процедура: „портокаловата кожа“ намалява, кожата е гладка и стегната, тялото е тонизирано, а усещането за „тежки“ и уморени крака изчезва.

 

Тайните на революционната процедура – TechniSPA®.

„Разбиване“ на целулита

Накрайникът за масаж образува вакуум, което води до формиране на кожна гънка. Нежният масаж и предварително нанесените гелове, допринасят за приятното усещане за релакс.

„Разтваряне“ целулита – йонизация

Плъзгайки се по кожата, накрайникът за масаж йонизира специфичните гелове и благоприятства проникзването в дълбочина на активните съставки.

Дренаж на токсините – стимулация

Електростимулацията въздейства върху всяка мускулна група и стяга тъканите в дълбочина. Подобрената микроциркулация води до по-бързо елиминиране на токсините. Това спомага за постигане на по-стегнат и тонизиат вид на кожата.